Rabski svadbeni kolači

Naruči
Parametar Jedinica mjere Rezultat
Energetska vrijednost hrane kJ kcal 2058/493
Masti g/100g 28,47
- od kojih zasićene masne kiseline g/100g 13,01
Ugljikohidrati g/100g 51,63
- od kojih šećeri g/100g 51,63
Vlakna g/100g 0,46
Bjelančevine g/100g 7,23
Sol g/100g 0,12 7,23
Ovo je proizvod koji se tradicionalno proizvodio za svadbe, blagdane i druge svečanosti. Tradiciju pratimo i danas pomnim odabirom sastojaka te načinom izrade prema tradicionalnim rabskim receptima.
SASTAV: PŠENIČNO BRAŠNO, šećer, JAJA,ORAH, mak, BADEM, kokos, smokve,MLIJEKO, margarin, MASLAC, miješana marmelada, čokolada, prašak za pecivo, kvasac, rum, korice naranče i limuna
Čuvati na temp od +5 do +15 ºC
neto: 500g
Proizvedeno u Hrvatskoj